Кохай!

Мария Побережная
В очах димить блакить
З туманом заграва неначе,
А в тiлi все кипить на мить
I серце жарить парубоче.

Нехай це жар.Палай!  Навiки- вiчнi!!!
Цi очi  не згорять
В полонi в них довiчно.
 
А за вiкном свiтанка полум'яний слiд,
Що змiг зробити,що не встиг
Але ти їж,ти пий
Вуста її - вода i хмiль .