Так хочеться

Клавдия Дмитрив
Так хочеться із милим вальсувати
Під музику чарівну лиш удвох,
Коханою буть хочу і кохати,
Побачить, як росте чортополох.

ПРИСПІВ

Кохати, кохати, кохати,
Бо меж у кохання нема,
Його щоб сповна всім пізнати,
Чи літо, чи люта зима.
Кохати, кохати, кохати,
В очах, як в озерах тонуть,
І щастя з коханим плекати,
Разом насолоду відчуть.

На зорі ясні хочу поглядати
І слухать влітку співи солов’їв,
Кохання щоб ніхто не міг топтати,
Птах щастя щоби в сад мій прилетів.

ПРИСПІВ

Не стануть на заваді і морози,
Йому вітри і грози не страшні,
Все гомонять про нього в гаю лози,
Співають про кохання нам пісні.

ПРИСПІВ

16.12.2019 р.