5345. Шчыпацца люб ць Дзед Мароз, як гус па вясне

Анжела Кушнер
Шчыпацца любіць Дзед Мароз, як гусі па вясне.
Афарбуе вушы ён і нос, і галінкі на хвоі.
Усе вокны разрисует вам, люстраным - ваш каток.
На Зямлю кіне белы, сам, пухнаты снег - хустку.