Доля-2019

Дмитрий Погребняк 555
Хочу я скласти про наболіле пісню
щоб ми скоріше в унісон співали
зізнатися в любові ніколи не пізно
без неї наші почуття...не існували...
Без неї на душі було би зовсім гидко
а твої очі у житті моєму як віддушена
повір ми знайдемо порозуміння швидко
і ми не поруч - обставинами змушено...
Дивлюся на тебе і слиною захлинаюся
і твого серця якщо пощастить доб'юся
і зрозуміло я від долі своєї не сховаюся
наш час настане і я на тебе...оженюся...