Зимова пiсня

Светлана Ганоцкая
За полями білими,
За рікою синьою
Сонце ясним полум'ям
Огорнуло ліс...
Сон йому призначило,
До весни, до березня.
Білими снігами вітер
Все заніс...
В небі птахом білим
Хмари розліталися
Й невагомим пір'ям
Розсипають сніг.
В зимоньку холодну,
У морози люті, то вже
Так призначено,
Поспішає світ...
Все навколо вкриється,
Сніжно - білим сувоєм,
Білою, холодною
Казкою чарівною...
Зустрічаєм знову ,
Королівну  - Зиму,
Новорічну пісню і святкову
Днину...