111. Як народила Марiя Христа, сяяла зiрка... Пiсн

Ганна Горбатюк
Як народила Марія Христа,
Сяяла зірка з небес золота,
Сина Отець там поблагословив,
Ангел небесний цю вість сповістив!

      Приспів:
Радіють небеса! Співай Йому Земля!
Осана! Алилуя!
Алилуя! Алилуя!
Співай уся Земля!
Алилуя!
Хай серце і вуста хвалять ім"я Христа!
Хвала Йому, хвала!
Хвала Христу, хвала!
Хвала!

       2
Йосип з Марією бавлять дитя,
Небо пророчить Йому майбуття,
А пастухи поклонитись прийшли,
В яслях малого Ісуса знайшли!
 
\\\\\\\\\\  Проіграш ////////

       3
Здавна пророки писали про те,
Що наш Спаситель на землю прийде,
Наше спасіння лиш тільки у Нім,
Він приведе нас в Небесний Свій дім!

 18.12.19.