Укр. Ос1нь 1з л1том покохались

Анатолий Ляпатинский
Так шувидко скроні побіліли,
покрилась сріблом голова,
а ще недавно зустрічались
де була зім"ята трава.
А зараз осінь пілікралась
та пожовтіло листя,
оінь із літом покохались
не маючи користі.
Стрючок злетів останній з клена,
та закружляв мов бумеранг,
у позолоті вся поляна
жовтіє на моїх очах.