Forget, forgot, forgotten the past

Àéðèí Êàà
Forget, forgot, forgotten the past.
I haven’t already loved you, my Last...
I haven’t already felt because
Connection has withered like a rose.

Close our book,
where dead plants were buried,
I haven’t cooked
according to this recipe due to diet:
I have never ate your words,
your pronouns, nouns, verbs,
I have never ate your quotes,
I will follow others roads.

I haven’t already loved you, my Last...
Forget, forgot, forgotten the past.