***

Вера Деревьянко
живу напевно у бреду
по життю одна бреду
споживу білєберду...
приукрасю почуттями і прийду сама до тями...
буде весело мені
в кожнім новім житті дні...

попрацюю
відпочину

для нового дня почину...

хочу щастя зберегти...

може також хочеш ти...

то давай. збудуєм дім і поселим щастя в нім...