правильний вагон

Гелена Смилянская
як міг той вагон не переплутати колеса,
щоб передні їхали назад,
а задні вперед?!
де були очі того мутного місяця,
коли хмари затягнули неба мого край?!
чи не на захід кохання котилося,
щоб так і не початись,
а повернутись через одинадцять років.
одинадцять - число знакове,
пахне рідним,
думаю воно було початком, йому ж і стати завершальним на узбіччі — долю вершити.
як усе складно,
коли місяць у каламуті записав дні тієї першої зустрічі,
коли молодість була геть
дурною,
і тому сміливою

23.24
18.12.2019