Вишневий цвiт

Мария Побережная
Щасливе кохання прийде
З вiдблиском синiх очей,
З ароматом моря,орхiдей
Та неповторних бiлих ночей.

Ти будеш дивитись на мене,
Нiби на свiтi лише я одна.
Нi,це не осiнь,а все зелене
В цю зиму закохалась весна.