Пис паб

Омар Казиханов
Гьар къуз хквез к!валин юкьвал,
Юлдашд кьилел акъудда къал.
Пис паб гьалтай итимдин гьал
Югъ-къандавай жеда бейгьал.

Тестикьда вуч гьахъ я лугьуз,
Ар ч!угвада к!валин юкьвал
Физ итимдин къвазда хуруз,
Кам вегьедай тагуз мажал.

Зат! Авачиз буш я келле,
Ц!ай я хьи лап авайд сиве,
Югъди къекъвез к!вале, хуьре
Машин я им к!елдай фитне

Са ч!авузни жагъич к1вале,
Гьатна к!валах юлдашд хиве,
Айибмир зун халкьар куьне
Пис паб гьатрай вац1ун сиве.