Первому учителю

Петимат Абубакарова
Л    юбит вас школа  за труд бесценный,
А   ,вернее сказать, за чуткую душу,
И    за привязанность к детям нашим,
Л     асковый взор,уваженья достойный!
А    за знания их –поклон Вам низкий!!!


Л ераме ,хьомсара  тхан  берийн хьехархо,
А хьа-м  ца кхоайо балхана цкъа а хьо
Й оккхае школа хьох, баккхийбе дешархой,
Л аарна  хьо хасто   язйо сайн байташ
А хь доггах хьоьгу Къа махканна гайта!