Лиш присниться

Клавдия Дмитрив
Батьківська хата, мамина колиска,
Криниця і калина край воріт.
Я підійду до неї знову близько,
Та мама відійшла у інший світ.

ПРИСПІВ

Мамо, мамо, мамочко моя,
Ти птахою полинула від мене,
Світлина залишилась лиш твоя
І світла пам’ять в серці моїм, нене.

Мене в обійми вже не візьмеш,
Тебе не зможу більше цілувать,
Умиюсь, мов росою, знову слізьми,
Й не зможу тебе, мамо, обійнять.

ПРИСПІВ

Зайду до хати, сяду на порозі,
Є спогадом світлини на стіні.
Лиш маму повернути я не в змозі,
Хіба що лиш присниться знов мені.

ПРИСПІВ

19.09.2019 р.