20 20

Дмитрий Погребняк 555
Скоро прийдуть новорічні свята
і наступний рік завітає у будинки
і запряжені в повізку білі мишенята
привезуть гостинці смачні до ялинки...
Січень дітлахи з радістю чекають
і перераховують в думках останні дні
до них прийде дід мороз вже знають
він з снігуронькой розпалює вогні...
Лісова красуня запалає ніжно сяйвом
світло побіжить немов сильна течія
я вважаю читачеві натякнуть не зайво
що наступний рік буде справжня нічия...