Миколайчик

Ирина Гордиенко Щукина
Миколайчику, бажаю тобі щастя і добра!
В тебе почалась сьогодні найспекотніша пора.
Щоби сили вистачало! І натхнення буде хай!
А здоров'я і удача щоб сягали через край!
Подаруй усім, що треба, і про мене не забудь.
Я не прошу діамантів. Хай щасливим буде путь!

PS: іллюстрація - мій живопис на тканині :)
Приймаю замовлення! ;

#екоторба #екоторбинка #подарунок #экосумка #ecobag #onlyhappyhandmade #вірші #стихотворения #творчість
#ятранслятор #творчество #новорічний #живопис #сумка #картина #футболка #майка #хендмейд #handmade #новийрік #новыйгод #newyear #gift #шопер #подарок #подарунок