Мий Донэцьк

Людмила Реутова
Ридно мисто мое,
Мий улюблэнный край,
Бачыш, сонцэ встае,
Новый дэнь зустричай!
Вжэ прокынулысь птахы
В весняним гаю
И нэвтомно спиваты
Всю ничь соловью.

   Прыспив:
Мий Донэцьк, - хай спивають
Всю ничь соловьи.
Мий Донэцьк, - хай цвитуть
Вси троянды твои.
Мий Донэцк, - таки щири
Серця у людэй!
Я з дытынства закохана
В мисто мое!

Разом з сонцем
Идуть шахтари на гора.
Им нэ лэгкою
Вахта ничная була.
"Чорным золотом"
Звэться вугилля твое,
Воно людям тэпло
Их души виддае.

    Прыспив: той жэ.

Хай з шахтарскых долонив
Нэ змыты вугля,
Та душа найчыстишая
У шахтаря.
Вин радие всим серцэм
Садам у цвиту,
И всим сэрцэм спрыймае
Оту красоту!

Мий Донэцьк, - хай спивають
Всю ничь соловьи.
Мой Донэцьк, - хай цвитуть
Вси троянды твои.
Мий Донэцьк, - таки щири
Серця у людэй!
Я з дитынства закохана
В мисто мое!


Прошу прощения за русский алфавит, украинского нет в компьютере.