Satucul meu

Галина Чиореску
Ce bine e-n satucul meu!
As vrea ca in el sa ma aflu mereu.
Aici nu trebuie din piele sa-ti esi
Ca sa demonstrezi cuiva cine esti,
Caci si asa  fiecare te stie deja,
La ce bun sa mai demonstrezi ceva ?!

La sat aierul e curat si cunosti orice casa,
Orice om si orice kine pe tine tot te cunoaste,
Iar noutatile zboara din gura in gura
Si fiecare le stie ca pe Sfinta Scriptura.

Strada o traversezi unde doresti,
Caci toti te cunosc si te stiu cine esti,
Iti cedeaza drumul orice masina,
Iar asta poate fi numai in sat la tine !!!!


Vai, la mine-n satuc cit e de bine !
Copii-s alaturi, nepotei-s cu mine.
Dorul ma mina incoace si de unde n-as fi
Din nou si din nou aici eu voi reveni !....