Анатолiэчку

Клавдия Дмитрив
Анатолієчку, сядь ось тут, скраєчку,
Подивись на зорі, за все дякуй долі.

Анатолієчку, сядь на поріжечку,
В небі місяць ясний, наче хлопець красний.

Анатолієчку, візьми відеречко,
Принеси водиці з тієї криниці.

Анатолієчку, скажи хоч словечко,
Чи мене кохаєш.Чи ти й сам не знаєш?

Анатолієчку, не розбий сердечко,
Не вбивай надії, заповітні мрії.

Анатолієчку, звий мені гніздечко,
Не зовсім маленьке, але щоб тепленьке.

Анатолієчку, коня за вуздечку
Не в’яжи до плота – там підкова злота.

Анатолієчку, цілуй біле личко,
І вуста медові, губки малинові.

Анатолієчку, не скачи у гречку,
Бо я буду знати й не буду кохати.

23.12.2019 р.