Плач по Союзу

Сергей Верин
«Злые гномы
Разодрали великана!»
«Как?»
«Да просто:
Рассовали по карманам!—
Каждому
Величия кусок!»
«Выросли
Хотя бы на вершок?»
«Нет, сынок!
У гномов
Своя «карма»!»
Сами —
Не  растут!
"Растят" 
Карманы!"
===================================