Мамо, моя мамо

Людмила Реутова
Знаю, де б не був я, щоб зі мной не стало,
Ти усюди поруч, моя рідна мамо.
Ти пісні співала, про калину в полі.
Синові бажала щасливої долі.

Мамо, моя мамо, моя люба ненька,
Хай летить на крилах до тебе серденько.
Бо у кожнім серці назавжди єдина
Його мати рідна й рідна Україна!

Хай минають роки, хай летять лелеки
У краї заморські, у краї далекі.
По весні вертають до рідного краю,
Так воно і буде, я надію маю.

Я вернусь до тебе, до рідної хати.
Ти мене зустрінеш, моя рідна мати.
Пригорнусь до тебе, тебе обіймаю,
Я своєї пісні тобі  заспіваю.

Мамо, моя мамо, моя люба ненька,
Хай летить до тебе синове серденько.
Бо у кожнім серці назавжди єдина
Його рідна мати й рідна Україна!