Укр. Мен1 сказали

Анатолий Ляпатинский
Мені сказали, що найкраще
політику не зачіпати,
від неї тхне, що вже аж лячно,
та від якої лише втрати.
Чи може краще відійти,
що б не вдихати її пару,
а де ж бо краще вже знайти
з політиків нектару.