Укр. Не вс1 про таке ймуть

Анатолий Ляпатинский
Яка приємна в нас природа,
який чудовий краєвид,
така ж сприятлива  погода,
такий незмінний колорит.
От я і виріс в цій природі,
можливо я і сам такий,
не був нікому на заваді,
та милостині не просив.
А я люблю ще й тепле літо,
лише не всі про таке ймуть,
де вся земля сонцем прогріта,
червоні маки , де цвітуть.
Навіть в осінні дні негоди
коли в селі ідуть дощі,
чекаю кращої погоди,
коли  й мороз тріщить.