З Рожеством! З Рiздвом! на укр. яз

Николай Сысойлов
===============
З Рожеством! З Різдвом!
===============

***
Зі Святом престольним – 
З Різдвом Христовим!
Збулась наша мрія:
Діва Марія,
Сповнена дива,
Христа породила!

Сина Божого
Сла'вимо, сла'вимо –
Одами-лавами!
Він допоможе нам:
З ним – все ми зможемо!
Все подолаємо!

Хвала достойним!
З Різдвом Христовим!

**
Николай Сысойлов,
26.12.2019

Фото из Интернета