А музика, а музика

Людмила Реутова
Дощік закінчився, сонечко сія,
По калюжам бігаю і сміюся я.
Я співаю пташечкам, як я їх люблю.
Все тому, що чую, чую музику свою.

А музика, а музика
Крокує по земли.
Мені потрібна музика,
Потрібна і тобі.
Мелодію веселую
Співають всі птахи,
Уважно прислухаються
Вусатії коти!

Чорний кіт на вулиці муркотить в уси.
Може про щось мріє він, може баче сни.
А мені цікавитись може і неслід,
Про що мріє і муркоче геніальний кіт.

У кожного мелодія в душі звучить своя.
Хай довподоби буде вам мелодія моя.
Хай весело і радісно співають всі птахи,
Нехай її мурликають музичниї коти.

А музика, а музика
Крокує по землі.
Мені потрібна музика,
Потрібна і тобі.
Мелодію веселую.
Співають всі птахи,
Уважно прислухаються
Вусатії коти.