Папино счастье

Фатима Абдуллаева
Бабай мадургара, ина зунххи ттух
Ттула ххира ттаттал хъаралун бувхний
Ччай бурча лабик!ан нигьач!аврия
Азгъунсса, кьянкьасса, буттал къинттуллух

Припев :

Ттул ттаттай, ттул ттаттай
Зана рити оьрч!шиву
Ттул ттаттай,  ттул ттаттай
Дула ттун ттюнгъашиву

На къуманий, мукьал к!унт!ру лишара,
Т!увт!урдал дурц!усса гъели каруннах
Яла ч!увин бувну ххира бувара
Ттюнгъашив, ч!укьану ттун к!ул дувара.

Бавахъул ххирассар гьарца оьрч!аран
Ттаттагу аьркинссар ч!арав ац!аван
Ябувара дустал дак!ниву мудан
Нитти буттахасса,  к!ук!лусса асар