Стоить тополя

Людмила Реутова
Стоїть тополя край дороги,
А над тополей птах літа.
Стоїть тополя, неначе доля,
Неначе доленька моя.

Стоїть самотьою тополя,
Свого єдиного чека.
Тополя мила, я теж любила,
І я единого ждала.

Стоїть вона, а вітер коси
Тополі ніжно розпліта.
Ти вір тополя, щаслива доля
Тебе знайде, не обмина.