на вiдстанi рiки...

Фиолетта
***
на відстані ріки
зими весни і літ
де літувалось нам
миналися роки

там третій берег є
де сни снувала ніч
важливе там живе
його уже не клич

журливий в небі клин
то сум лиш озирнись
вода як часоплин
колись не відбулись

від подиху світінь
одвічних зимних зір
причетних до зотлінь
спокусам їх не вір