Думати треба своечасно

Филипп Диброва
"У високогорному
грузинському
селищi,бiля
саклi,сидять три
аксакала-
довгожителя,i
мiркують про
життя...Усiм бiльш,
нiж сто рокiв...
Повз них пройшла
молода,гарна,
струнка дiвчина
Аксакали провели ii
очима.А один каже:
-"Ранiше,якихось 20
рокiв тому,якби
повз мене пройшла
така дiвчина,я б,не
встиг iще подумать,
а вiн би уже був
у бойовому станi!
А зараз думаю,
думаю,-нiчого..."
А другий йому каже:
-"Э,кацо,ти погано
думаеш.Це в тебе
щось iз головою..."

Анекдот


I стали вони знову
твердими,а не такими
як кухоннi гумки:
Тому,що вони знову
стали вiрно думать.
Не подумали тiльки,
навiщо iм кiнцi
високi,
Якщо вони давно
вже одинокi..?