Квiтка кохання

Клавдия Дмитрив
Квітка кохання розквітла мені,
До серця її я тулю.
Явори шелестять про це в вишині,
За щастя я Бога молю.

Квітка кохання в моєму саду,
На неї чекала давно.
Вустами до неї щораз припаду,
Вона, як грайливе вино.

Квітка кохання скупалась в росі,
В промінні вона виграє,
Кохання в своїй неповторній красі,
І скрипка мені награє.

Квітка кохання надію дає,
Дарує п’янкий все дурман.
Лелію у серці кохання своє,
Воно, мов дівочий той стан.

Квітко кохання, квітни розквітай,
Надію мені подаруй,
Про кохання скрипалю мені заграй,
І струни кохання ти відчуй.

Квітко кохання й ти щастя пізнай,
До тебе у сад я прийду,
У срібних ти росах завжди потопай,
Коханню я шлях прокладу.

17.12.2019 р.