Ось так одного разу розриваeться

Катерина Жебровська
Ось так одного разу розривається
Земний зв'язок між мертвим і живим…
Одна із нас у Небо піднімається,
А інша сутність йде у пустку-дім…

Ось так зникають краплі в нездійсненності…
Взаємодія частки і Всього
Ховається у хащах повсякденності,
Якої не торкається Любов…

Ось так пливе у мареві прожитого
Невизначеність прав у власній грі…
Єство звучить від темного до Світлого,
Сплітаючи мелодії і сни…

17.12.2019