Кроки назустрiч Силi

Катерина Жебровська
Кроки назустріч Силі…
Кроки назустріч Диву…
Визначено мотиви…
Знайдено мову спільну…

Вихід за межі суджень…
Вихід за межі бачень…
Простір Шляхів Пробуджень…
Тиша Часів Освячень…

Право на відчування…
Право – життям радіти…
Дихає Всесвіт… Прана…
Чаша Земна Амріти…

19.12.2019