Холоднi сни, крiзь сльози i печалi

Катерина Жебровська
Холодні сни, крізь сльози і печалі…
Чиєсь життя…
Пустих перонів погляди прощальні…
Буденна гра…

На полотні – непрошені малюнки…
Чийсь дивний щем…
У дзеркалах потрісканих – дарунки…
Відвертість тем…

Перекипіла праведність… Бажання…
Чиясь вина…
Вчорашній шквал… Глухе протистояння…
Пуста стерня…

Червлений схід… Народження у плоті…
Чиїсь літа…
Дороги болю… Радості оброки…
Любов Земна…

21.12.2019