Фiлософiя

Поэт Закарпатья Василий Галас
Філософія -
все навкруг.
Скільки спротиву
і напруг.
Щось-то подумки
і у крик.
В кадрі - зачіска
чи парик.
Хід годинника.
Слідства хід.
Просто вуличний
перехід.
Філософія
вольт, ампер
вік тому назад,
рік тепер.
Сфери. Імпульси.
Ворог. Друг.
Діалектики
вічний рух.

Грудень 2019