З Новим 2020 роком!

Вероника Удовиченко-Ивашина
Минає рік не випадково,
Новий постукає в вікно,
Нехай у ніч нову — казкову,
Ігристе ллється знов вино...

Бажаєм успіхів, натхнення
Багато, кожному — своїх,
Та Божого благословення,
Тепла сердечного для всіх...

Свята зимові вміло стануть
Початком нових справ та мрій,
Засяють очі світлячками
Яскраво в новорічну мить...
(Ніка)
Грудень 2019