Ящирка-омана

Александр Иванов 108
Ми всі закриті в Наших почуттях
Повземо ніби равлик вгору,
А в мріях відлітаємо мов птах
У теплу і осінню пору...

Розкритися для когось боїмось
Щоб в серці боляче у нас не стало
І маски одягаємо, вчимось,
І справжнього в душі добра вже мало...

А щоб відкритись Світу засіб прост:
Знайди Собі довірину людину,
Скинь ящірки-омани марний хвост,
І пробуди в собі свою Дитину...