а що сталось?

Вера Деревьянко
 щось з душою моєй сталось
зло у серце увірвалось
серце просто розірвалось...
щось пішло в житті нетак...
а як?

помер Вітя
 я  осталась
овдовіла оказалось...
яка жалость...
я тону в страху і горі
душа повна
мук і болі
скоро
щастячко прийде і порядок наведе...
щастя щастя де ти де
щось не бачу я тебе нігде
ні у брата ні в сусіда
кожен з нас біду вечеряє і сніда...

долітає життя краю

всеодно я щастячко чекаю...
я щаслива що живу
щастя там десь на краю...