Эмили Дикинсон 47 Heart, we will forget him

Татьяна Кабанова
             47
Сердце, мы его забудем
Ночью, перед сном
Я тот свет его лучистый,
Ну, а ты – тепло.
               
А когда молиться кончишь,
Мне скажи скорей,
А не то он не покинет
Памяти моей.

          ***
Heart, we will forget him,
You and I, tonight!
You must forget the warmth he gave,
I will forget the light.

When you have done pray tell me -
Then I, my thoughts, will dim.
Haste! ‘lest while you’re lagging
I may remember him