Готуюсь наче до причастя...

Алексей Бинкевич
* * *
Готуюсь наче до причастя
до сповіді джерел, криниць;
хто зна - на горе чи на щастя
я йду до храмів та каплиць,
відчувши у душі співучість
свого вчорашноьго буття,
безмежно вдячний за співучасть
в складанні пазлів майбуття.
   28.12.19