5421. Чаму у Адама знiкл yсе рэбры?

Анжела Кушнер
ПОЧЕМУ У Адама зніклі ўсе рэбры?
Як-то раз Адам напіўся.
Раніцай вельмі здзівіўся.
Так кагадзе пагулялі,
Што ўсе рабрынкі прапалі.
-Бог, дзе рэбры? - ён сказаў.
-Ты ж дзяўчынак замовіў!