2019. Недам киши ночас да те кваси

Бочкарев Михаил
Галина Стоянович

Nedam vetru da te dira
Nedam kisi da te kvasi
Samo noc nek tiho svira
Samo vecer nek te krasi
Sve ce zvezde s tobom leci
Pune tajnih potovanja
Prije sna ti moram reci
Budi dobra ,lijepo sanjaj



В тему пародии

Недам киши ночас да те кваси,
    ово вече пjемо само шливу.
Лjепо те полjубим на кровати,
    нека наша ноч буде игрива.