Страждання Христа - наш спок й

Ермашов Иоанн Ингваррович
Знесилений, в борні склонивсь
Великий Пастир, усього Володар...
Тяжкі страждання переніс,
Щоб дарувати нам Свій спокій.

А кров текла, мов піт, потроху...
А поруч - Янгол Божий був,
Підтримував Його у час тривожний,
Та слухав тиху Він мольбу...

У час скорботний, у нічній тиші,
Христос, наш Спас, за нас моливсь,
Щоб єдність в нас Господь беріг,
Щоб ми ішли вузьким шляхом святим...

***

В стражданнях Бога - сенс життя,
А сенс життя - це вічний спогад,
Як смертю смерть навіки подолав,
Ісус нам дарував Свій спокій.

23.08.2019 р.