Ожидание Годо

Франк Туманов
Мы Годо с нетерпением ждали.
Ждали долго — в глубокой печали.
Ждали от, ждали до.
Не явился Годо.
Почему?  Его а-рес-то-вали.

Now we know that Godot can’t be trusted.
We awaited Godot till we rusted.
Like the Tin Man we stood
until we understood:
he ain't coming because he was busted.