Imi depan gindurile mele

Галина Чиореску
Ce fericire e sa stai la soba calda
Si fara stres, si fara graba,
Sa-ti depeni gindurile de dor
Si las-sa zboare unde vor...


Sa treaca iarasi pe la tinerete
Si la copilarie iarasi pot sa plece,
Sa guste iar din vremile trecute
Atit de scumpe si durute !!!!


Acele vremi, cind toti ma alintau
Si cu atita dragoste ma-nconjurau !
Dar...N-am stiut acel timp sa-l pretuiesc,
Acum doar gindurile pe acolo hoinaresc...


Si stau lipita eu acu de soba calda,
Iar parul meu e alb ca si zapada
Si cine stie cit mi-a mai ramas
Рin-va sosi acel din urma ceas ...


...Ma-ntorc cu gindul iaras inapoi,
Caci cine stie ce-a fi dupa noi
Si tot ce-a fost in dulcea mea copilarie
Incolo nimeni niciodata n-o sa stie...