терпляче й нагально й оклично т зм сти...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

терпляче й нагально й оклично —
ті змісти що в Вічності —
тебе це вестиме в дотичність —
етично чи над-етично
Бог практик
Бог більший — практично
Бог вкаже практично
чи ти є в  смиренні
шукати послані всі змісти
пред Богом незмірним і ревним
пред Богом Незмінним (!)
і ревним
пред Богом що крайній —
і перед людьми що без світла і раю
сховались —  зі страху
що знають кущі і дерева!..
що рік Бог
а: богообіцянки як і дари  —  невідкличні!!
й це —  Вічність...

30.12.2019