Откуда мы?

Франк Туманов
Человек на земле — великан,
Всей планеты он гордый султан.
Как же так получилось?
Что стряслось?  Что случилось?
Угодил метеор в Юкатан.

What explains the existence of man?
Are we part of a great, noble plan?
What gave man his big break?
Eden’s wise, wily snake?
Just some space junk that hit Yucatan.