перетерплю...

Вера Деревьянко
усі біди я оставлю праву ножку переставлю в новий рік раденько вскочу бо я щастя дуже хочу

моє щастя в новім році
буде тішить на кожнім кроці
 і звичайно і ти друже
 щасливим будеш дуже дуже...