Предновогоднее

Александр Шевченко 62
Передноворічне:

Рік Новий майже на порозі,
Недовго буть йому в дорозі...

Нас залишає Старий Рік,
Промайнув швидко його вік...

Комусь подарував він щастя,
Вберіг від лиха і нещастя...

Комусь приніс він біль утрати,
Про те не треба забувати...

Кожен пройшов свою дорогу,
Зробив ще крок назустріч Богу...

31-12-19.