С Наступающим Новым Годом!

Андрей Раппенок Пленник Иллюзий
Greet All My Dear Friends! –  already tomorrow
First day of next year  –  of new year's comes near.
Fill with your glasses  –  all else can wait borrow
Drink to all Good things! –  and Happy New Year!
 
                Андрей Rappenok       31.12.2019     17:55