***

Вера Деревьянко
в нас із мамой була хата
на добро була багата
свіжим хлібом завжди пахло
цвіли квіти
горе чахло


моя мама трудоголік
сини були Васюня  Толік
був синок іще Мішушя
і я найменчинька  Віруня...
іще сестричка була Катя
ой яка сімья на щастячко багата...